Personalizarea este o latură foarte importantă când vine vorba de brand și promovarea acestuia, Aceasta asigură o imagine profesională și contribuie la o imagine viabilă.

Integrate armonios în designul fiecărei piese vestimentare, detaliile de personalizare pot constitui elemente surprinzătoare care vă pot oferi o notă distinctivă.
Datorită tehnologiei de ultimă generație, avem posibilitatea personalizării uniformelor în diverse moduri, adaptate în funcție de nevoi și detaliile fiecărui produs în parte, la o calitate superioară.

BRODERIE COMPUTERIZATA

Este o modalitate de personalizare cu un aspect foarte plăcut și elegant având un finisaj impecabil.
Se recomandă pentru personalizarea tip ecuson, pe gulere, mansete, buzunare, nasturi îmbrăcați sau direct pe o anumită parte a uniformei.

SERIGRAFIE

Personalizarea prin serigrafie este un procedeu de imprimare care constă în aplicarea pe materialul dorit a unui strat de cerneală, care intră in profunzimea acestuia.
Se recomandă în general pentru tricouri, hanorace și articole sport.

PRINT DIGITAL

O alternativă modernă la printul classic, este o modalitate excelentă de printat materialele folosite pentru realizarea uniformelor, înainte ca acestea să fie croite.
Se recomandă în cazul in care doriți să personalizați piese intregi de vestimentație sau anumite părți ale acestora precum mâneci, părți de față, buzunare aplicate sau alte elemente.

Call Now Button